(video) Un şofer a refuzat să prezinte permisul unui inspector INSP şi a apelat la 112 pentru a chema poliţia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer a fost oprit astăzi în cadrul unui filtru desfășurat de inspectorii INSP pe traseul Chișinău-Orhei, însă a refuzat să prezinte vreun act de identitate. Bărbatul a fost tras pe dreapta în urma unei încălcări sub forma depășirii limitei de viteză, aceasta fiind fixată de camere de supraveghere ale traficului rutier.

Indignat fiind de cele auzite şi solicitate, tipul a apelat la 112 şi a chemat la faţa locului un alt echipaj de poliţie. Sosiți la fața locului, membrii echipajul BPRO (Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă) i-au adus la cunoștință repetat obligațiunea de șofer în trafic și au solicitat repetat prezentarea actelor, însă de asemenea au primit refuz din diferite motive.

Bărbatul de 31 de ani a fost escortat la Inspectoratul de poliție Rîșcani pentru documentarea cazului. Ofițerii INSP au fost nevoiți să solicite echipa mobilă a Serviciului Vamal pentru că a mai fost depistată o abatere – mașina pe care o conducea avea depășit termenul de ședere de 180 de zile pe teritoriul țării. Să fi intrat în conflict pentru a nu se descoperi asta?

Mai multe imagini poţi vedea aici şi aici.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/