(video) Treci şi tu peste acest marcaj? Păzea că ţi se poate întâmpla la fel

Început de săptămână cu ghinion pentru un conducător auto din ţara noastră. Deplasându-se pe şoseaua Balcani, în apropiere de semafoarele de la intersecţia cu strada Petricani, un şofer a trecut nestingherit pentru un marcaj rutier pe care intrarea este interzisă, crezând că nu va fi văzut de nimeni şi dacă da, oricum nimeni nu îi va spune nimic.

Autor video: facebook.com/roman.scripnichenko

Dar nu a fost să fie! Un echipaj al INP se afla printre vehiculele din coloana care s-a format pentru a ocoli acest marcaj şi pentru a trece regulamentar pe banda extremă dreaptă. În fracţiuni de secundă, văzând ce se întâmplă, inspectorii au aprins imediat girofarul şi s-au pornit după el, acesta din urmă cel mai probabil neobservându-i.

Se pare că nu este la prima abatere de acest gen, dacă tot a făcut-o. Marcajul 1.16 semnifică reprezintă nişte linii late conturate paralele sau oblice care marchează spaţiile de pe drum pe care intrarea este interzisă, şi respectiv locurile de întrerupere a benzii de separare, spaţiile rezervate, de refugiu etc.; insuliţele directoare în locurile de separare a fluxurilor de vehicule sau insuliţele directoare în locurile de fuzionare a fluxurilor de vehicule.

În ţara noastră, pentru nerespectarea marcajelor rutiere, inclusiv a acestuia, se acordă o amendă cuprinsă între 750 şi 1.500 de lei, alături de trei puncte de penalizare.

FOTO: kleenit.com.au

Vezi şi: (foto) INP anunţă despre punerea în funcţiune a mai multor camere ce fixează încălcări în municipiu

Vezi şi: Decis: Centrul unic de monitorizare nu te poate amenda pentru încălcarea marcajului rutier acolo unde lipsește

Vezi şi: (foto) De necrezut! Pe mai multe străzi din Bălţi au apărut treceri pentru pietoni aplicate peste gropi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/