(video) Sfârşit de an cu ghinion! Momentul când un ucrainean cu X5 intră în faţa unui troleibuz din capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ghinion pentru un ucrainean, posesor de BMW X5 de ultimă generaţie. Acesta a încălcat regulile de circulaţie rutieră pe strada Mihai Viteazul şi s-a ales imediat cu o pedeapsă.

Conform informațiilor iniţiale, martorilor li s-a părut că şoferul se deplasa pe contrasens şi ar fi întors peste linia dublă continuă, intenționând să intre rapid pe drumul adiacent care duce sub pod pe strada Albişoara, însă o cameră de bord, care a surprins momentul accidentului, arată altceva.

Tipul a efectuat un schimb de benzi fără să se asigure complet şi a fost lovit nemilos de troleibuzul care se deplasa regulamentar pe banda extremă dreapta. Cel mai probabil ar fi dorit să intre rapid în buzunarul care duce spre str. Albişoara, însă calculele sale de timp şi spaţiu au dat greş.

Conform datelor Poliţiei Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 10:43 şi s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul troleibuzului are 46 de ani, iar cel din BMW – 50 de ani. Vinovatul riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1.500 de lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/