(video) Sfârşit de an cu ghinion! Momentul când un ucrainean cu X5 intră în faţa unui troleibuz din capitală

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ghinion pentru un ucrainean, posesor de BMW X5 de ultimă generaţie. Acesta a încălcat regulile de circulaţie rutieră pe strada Mihai Viteazul şi s-a ales imediat cu o pedeapsă.

Conform informațiilor iniţiale, martorilor li s-a părut că şoferul se deplasa pe contrasens şi ar fi întors peste linia dublă continuă, intenționând să intre rapid pe drumul adiacent care duce sub pod pe strada Albişoara, însă o cameră de bord, care a surprins momentul accidentului, arată altceva.

Tipul a efectuat un schimb de benzi fără să se asigure complet şi a fost lovit nemilos de troleibuzul care se deplasa regulamentar pe banda extremă dreapta. Cel mai probabil ar fi dorit să intre rapid în buzunarul care duce spre str. Albişoara, însă calculele sale de timp şi spaţiu au dat greş.

Conform datelor Poliţiei Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 10:43 şi s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul troleibuzului are 46 de ani, iar cel din BMW – 50 de ani. Vinovatul riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1.500 de lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

2 Comentarii
  1. Sergiu spune

    Nu stiu cu alții
    Dar eu am circular zilele astea din Irlanda până in Moldova si am traversat 7 țări și am observat ca cei mai neglijenți șoferi sunt ucraineni….

  2. Oleg Timofti spune

    Nu sunt rasist si imi pare rau de ceea ce se intampla in tara vecina, dar asta nu le da dreptul sa se comporte in trafic si in restul tarilor ca niste PORCI. Ei sunt de parere ca li se permite totul si nu vor fi pentru asta pedepsiti. Deja au cam inceput sa li se urce prietenia si ajutorul nostru la cap, trebuie cumva sa ii mai coborim cu picioarele pe pamant.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata