(video) No comment: Un şofer, filmat cum accelerează pe viaduct până la 170 km/h, însă nu mai departe de camere

Launch control făcut pe viaduct! În opinia unui şofer, un alt loc mai bun pentru realizarea “performanţei” nu mai există în afară de unul dintre drumurile principale din inima oraşului Chişinău.

Zis şi făcut, a prins la curaj, şi-a poziţionat automobilul pe banda extremă dreapta, direcţia spre centrul oraşului şi a forţat motorul pentru a accelera cât mai repede din loc. A atins astfel aproape 170 de km/h, însă a evitat să continue deplasarea cu viteză mare cunoscând că setul de camere de pe pod fixează toate maşinile.

Însă de ce a decis să facă asta? Pentru a testa performanța automobilului, pentru a vedea dacă corespunde datelor declarate de producător? Puţin probabil!

Şi în acest caz isprava a fost filmată pentru nimic altceva decât patos pe reţelele de socializare! “Pune să se vadă tot. Aşa-i normal?”, au făcut un schimb de replici şoferul şi pasagerul din dreapta sa.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-pasagerul-l-a-dat-de-gol-un-sofer-a-fost-filmat-cum-intentionat-se-intoarce-pe-viaduct/

https://autoblog.md/video-in-moldova-devine-la-moda-publicarea-incalcarilor-pe-tiktok-iata-niste-depasiri-excesive-de-viteza/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/