in , ,

AngryAngry

(video) “Uite-l cum se ţine!” Întrecere ziua-n amiaza mare pe strada Alecu Russo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Pe o distanţă chiar de aproximativ 402 metri, doi conducători auto au decis să-şi măsoare abilitățile de şofat călcat acceleratorul, dar şi capacităţile automobilelor. S-a întâmplat de curând pe strada Alecu Russo din capitală.

Participanţilor li s-a părut vădit amuzant şi cool ceea ce fac, încălcând regulile de circulaţie rutieră şi punând în pericol securitatea publică. Segmentul de drum ales pentru asta era liber la moment, aşa încât nu s-a ezitat să se accelereze intensiv, unde mai pui că în zonă nu există camere de supraveghere ale traficului.

Cu toate cele spuse, încă o decizie nechibzuită a fost plasarea unei secvenţe video din cadrul întrecerii pe TikTok. Tânărul care a filmat imaginile i-a întrebat pe urmăritori “care cred că este volumul motoarelor maşinilor?” 🤦🏻‍♂️

Aşa-zisul “exemplu de conducere” a fost făcut public ieri şi a fost deja vizionat de peste 20.200 de oameni!

@mihai.salogub

#sklass #e39 угадайте абьем? #

♬ оригинальный звук – Mihaisalogub🦁

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: