(video) Un Bronco Raptor la scară 1:10 demonstrează că e la fel de capabil precum cel mare făcut de Ford

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Industria maşinilor radioghidate încă nu a murit! Din contra, aceasta se dezvoltă pe an ce trece, existând şi o mulţime de cluburi care participă în competiții. Însă o atracţie aparte reprezintă cele de teren la scară, unele care pot fi customizate într-un mod în care să fie la fel de capabile precum cele reale. Şi iată un exemplu.

Autorul canalului RC Play Ground a asamblat de curând un Ford Bronco Raptor la scară 1:10, după care l-a scos în off-road pentru o demonstrație a capacităţilor.

Modelul are la bază platforma TRX-4 a cunoscutei companii Traxxas. Aceasta oferă printre altele posibilitatea blocării de la distanță a unor diferențiale față și spate! Mai mult, dispune şi de un demultiplicator!

Pe lângă maşina în acțiune, imaginile arată și procesul său de asamblare. Autorul videoclipului instalează, de asemenea, un pachet opțional H-Tech care include, de exemplu, un portbagaj expediționar, bosaje mai proeminente, roți noi și o serie de alte upgrade-uri mecanice, toate care-l fac cât mai asemănător cu un Bronco Raptor real.

Costul de bază al unui astfel de SUV este de 550 de dolari.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/