in ,

(video/update) Ultima oră: Explozie la complexul industrial Petromidia din Constanţa. Există un deces

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

(update #2) Un angajat al rafinăriei Petromidia a decedat ca urmare a exploziei produse vineri, iar alte cinci persoane se află în îngrijire la Spitalul Judeţean Constanţa, potrivit unui comunicat al Rompetrol.

Două victime cu arsuri au fost ulterior transferate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. Angajatul decedat s-a dovedit a fi persoana care a fost anterior dată dispărută.


(update #1) Până la acest moment sunt raportate patru victime, dintre care una în stare gravă. Iar o persoană este declarată dispărută, potrivit declarației făcute de șeful DSU, Raed Arafat.

Live incendiu la Rafinăria Petromidia din Năvodari

Explozie urmată de incendiu la Rafinăria Petromidia. Autoritățile au activat planul roșu

Posted by Antena 3 on Friday, July 2, 2021

O explozie puternică s-a produs în jurul orei 12:00 la Petromidia, complexul industrial din orașul Năvodari din județul Constanța, unde e rafinăria și uzina petrochimică din zonă.

BREAKINGEXPLOZIE la rafinaria din Midia NăvodariOra 12:30, 2 iulie 2021Video @ Agent Green

Posted by Agent Green on Friday, July 2, 2021

La moment se cunosc despre cel puţin trei victime, două dintre ele suferind arsuri, arată bilanţul actualizat al evenimentului comunicat de IGSU.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă la o instalaţie de transport petrolier, iar în acest moment salvatorii acţionează pentru închiderea robineţilor şi întreruperea alimentării cu combustibil.

Imaginile de mai jos au fost filmate de un martor care era pe plajă. Acesta a auzit o explozie și apoi a văzut înălțându-se flăcări, dar și un fum gros. Din păcate, zona afectată pare destul de mare.

ISU Constanţa le-a recomandat oamenilor să părăsească zona și să stea în case! Oamenii au primit o avertizare pe telefoane. Iar Ministerul Mediului a anunţat că vântul duce fumul și substanțele aruncate în aer de explozie spre mare.

Posted by Vitalie Cojocari on Friday, July 2, 2021

Posted by Vitalie Cojocari on Friday, July 2, 2021