(video) Un atelier din Dubai îţi poate face din Suzuki Jimny o copie uimitoare a noului G 63 AMG

0

Atelierul Fast Car Service Center din Dubai a realizat un pachet estetic pentru exteriorul noului Suzuki Jimny şi odată aplicat, de la distanţă, este practic imposibil de distins de un Mercedes-AMG G 63. Rezultatul deosebit de precis îl face pe nipon o replică a modelului german, doar că mai mic în dimensiuni şi doar cu trei uşi.

În prezent şi alte ateliere precum Liberty Walk, DAMD sau Wald International sunt gata să facă din Jimny un mini Gelandewagen, însă băieţii din Dubai au reuşit să se apropie cel mai mult de original din toate proiectele pe care le-am văzut.

*Dacă nu apar, din setările player-ului pot fi activate subtitări în limba engleză!

Vezi şi: (video) De câte exemplare Suzuki Jimny este nevoie pentru a câştiga noul G 63 AMG în trasul „odgonului”

Bodykit-ul include o bară de protecţie frontală nouă cu un bullbar metalic ataşat, o capotă, aripi frontale cu bosaje, toate făcute cu inspiraţie de la formele lui G 63 AMG. La acestea se adaugă noile corpuri ale oglinzilor retrovizoare, pragurile laterale, bara de protecţie posterioară, aripile posterioare, stopurile LED, husa pentru roata de rezervă şi alte accesorii.

Grila radiatorului de asemenea este realizată în stilul modelelor de top AMG, farurile LED sunt preluate de la noul Jeep Wrangler, iar semnalizatoarele de direcţie, dar şi terminaţiile eşapamentului sunt originale de la G-Class, deşi acestea din urmă sunt funcţionale doar pe partea stângă.

Se mai menţionează despre un motor nemodificat cu 100 de CP sub capotă, amortizoare de şoc pe bază de gaz şi un sistem multimedia custom pe bază de Android. Încă un lucru important este că bodykit-ul nu afectează cumva caroseria originală pentru că nu se prinde cu şuruburi sau nu se sudează pe ea părţile adiţionale.

Scopul proiectului a fost de a crea o maşină de buget cu adevărat atrăgătoare. Costul transformării este în jur de 11.000 de euro şi mai include jante de 18 inci care sunt folosite de G-Class, dar şi vopsirea caroseriei la dorinţă.

Vezi şi: (video) Acest „Mercedes-AMG G 63 6×6” costă mai puţin de 9000 de dolari

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata