(video) Un Audi RS 6 a fost “pescuit” dintr-un râu din Germania după patru zile de căutări

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un proaspăt posesor de Audi RS 6 Avant și l-a pierdut într-un râu din Germania de curând! Potrivit echo24.de, totul s-a întâmplat în seara zilei de 13 februarie, lângă o localitate din imediata apropiere a lui Neckarsulm, oraşul unde chiar Audi îşi are una din fabricile principale!

Conform poliţiei locale, autoturismul cu 600 CP de genul celui testat de noi, a fost înecat “din cauza unei erori de conducere” la o rampă pentru bărci de pe malul râului Neckar.

Șoferul în vârstă de 37 de ani a oprit acolo duminică, în jurul orei 21:15, pentru a merge la baie. Ulterior, în loc să-şi continue drumul, conform rnz.de bărbatul a lăsat maşina în treapta de marşarier şi a demarat din loc în aceasta, uitând să includă modul Drive. Autoturismul a plutit mai întâi pe suprafața apei, dar într-un final s-a scufundat complet.

Proprietarul a avut noroc şi a reușit să iasă la timp prin trapă, dar a ajuns la mal cu o hipotermie uşoară și în stare de șoc. Daunele se vor ridica probabil în jurul a 100.000 de euro.

Dar procesul de căutare şi recuperare a fost unul mai dificil decât s-a aşteptat iniţial. Totul a început luni dimineaţă, pe 14 februarie, cu lumină de zi. Pentru a localiza cât mai repede automobilul a fost necesară intervenţia unei echipe de scafandri cu un sonar, care au trebuit să scaneze o suprafaţă de câţiva kilometri din motiv că a fost dus de curenţi din locul unde s-a scufundat.

Ulterior, după ce a fost identificat, trebuiau găsite şi alte părţi componente care s-ar fi desprins în momentul deteriorării în urma rostogolirilor pe sub apă. Mai mult, s-au făcut şi alte verificări pentru că existase un risc de poluare de mediu din cauza unei posibile scurgeri de combustibil.

Toate acestea s-au făcut sub o presiune a timpului pentru că transportul naval a fost necesar de blocat timp de mai multe ore. Zece nave au fost nevoite să ancoreze de duminică seara şi până marți dimineață, fiind obligate să-şi întrerupă călătoria pentru a se asigura că nu au niciun obstacol în cale.

Iar abia joi dimineaţa, 17 februarie, maşina a fost găsită într-un final şi scoasă din apă! Numeroși spectatori s-au adunat pe ambele maluri ale râului ca să vadă cum decurge “operaţiunea de salvare” despre care știa deja toată regiunea. Numai scafandrii au petrecut aproximativ o oră sub apă pentru ca să fie fixată cu succes cu doar două frânghii, din cauza că stătea oprită pe lateral acolo.

Toate cheltuielile intervențiilor făcute de numeroase servicii de urgenţă tot probabil va trebui să le achite bărbatul, asta dacă nu are o asigurare.

FOTO: © Julian Buchner / Einsatz-Report24

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/