(update) În atenţia moldovenilor care au optat pentru zboruri cu Wizz Air. Se anunţă schimbări în programul de iarnă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #4)


(update #3) Wizz Air nu pleacă de pe piaţa din Republica Moldova, doar îşi mută “sediul”.


(update #2) Compania Wizz Air a anunțat schimbări în programul de zbor de iarnă.


(update #1) Informația a fost confirmată oficial pentru TV8 de către ofițerul de presă al Autorității Aeronautică Civilă, Irina Bodolică.


O veste proastă pentru moldovenii care preferă zboruri prin intermediul companiei Wizz Air. Microblogul runway09.aviation anunţă din surse proprii de informaţii că operatorul închide din nou baza operațională de la Chișinău pentru o perioadă nedeterminată. Motivul: pericolele din spațiului aerian moldovenesc, create de invazia neprovocată a Rusiei în Ucraina.

În ultimele săptămâni compania își parca aeronavele pe timp de noapte la Iași din motive de securitate. Tot acolo a fost mutată baza operațională în luna martie curent din motive de securitate.

Amintim că Wizz Air şi-a suspendat anterior activitatea în Republica Moldova ca urmare a închiderii spaţiului aerian din cauza războiului din Ucraina. Începând cu luna septembrie curent, operatorul aerian a reluat mai multe zboruri dinspre și spre Aeroportul Internațional Chișinău.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/