in

AUTOVOT MOLDOVA 2018! Duelul din runda II: Porsche Cayenne vs BMW X3!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018 este în plină desfăşurare pe AutoBlog.MD! Astăzi este a 23-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 22-lea duel a scos alte două modele importante din categoria maşinilor premium – Porsche Panamera Sport Turismo şi Volvo XC60! În rezultatul voturilor a trecut mai departe crossoverul suedez cu un total de 33 de aprecieri, cu 10 mai multe faţă de cele acordate breakului sport.

Astăzi se duelează alte două maşini interesante, deja din runda II din categoria Maşini Premium, ambele disponibile pentru a fi cumpărate direct în Moldova – Porsche Cayenne vs BMW X3! Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

autovot 5 iunie

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

autvot 2 1