(video) Un nou accident în intersecția Alba Iulia – Ion Pelivan. Persoanele implicate au refuzat spitalizarea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident s-a produs în intersecția, destul de largă şi fără câmp vizual limitat, a străzilor Alba Iulia – Ion Pelivan. Aseară, în jurul orei 21:00, s-au ciocnit un Mercedes-Benz şi un Peugeot. Ar părea evident că cineva nu ar fi cedat trecerea regulamentară altcuiva, însă circumstanțele şi cine se face vinovat urmează a se stabili de către oamenii legii.

Persoanele implicate în accident au refuzat asistența medicală, dar totuși șoferița Mercedes-ului a fost orientată să meargă la spital. Aceasta are 27 de ani. Bărbatul de la volanul Peugeot are 42 de ani.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/