(video) Un autobuz școlar electric a trecut cu succes testul elanului cu o viteză de 112 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania de electronice auto Motiv Power Systems a arătat cum funcționează sistemul său de stabilizare. Acesta a fost testat pe un autobuz şcolar.

Tehnologia Motiv este acum la a cincea generație, plină de funcții și actualizări bazate pe experiența din implementările în lumea reală din ultimii cinci ani.

Dezvoltatorul susține că este primul furnizor de ESC pentru producătorii de vehicule comerciale de dimensiuni medii care şi-a evaluat sistemul printr-un test al elanului. În plus, autobuzul nu era unul obișnuit, ci unul electric. După cum știți, bateriile cresc foarte mult greutatea în comparaţie cu autovehiculele cu motoare cu ardere internă.

Primele vehicule produse în serie cu ESC de la Motiv Power Systems ar trebui să fie unele bazate pe platforma Ford F-59 în 2022. Această tehnologie avansată poate ajuta șoferii pe traseele lor zilnice în timpul virajelor sau decelerațiilor bruște, care de altfel ar putea cauza răsturnare sau derapare din cauza pierderii tracțiunii.

Acest „test de elan” diferă de verificările similare ale autoturismelor, care sunt publicate, în special, de spaniolii de la km77. Ei folosesc diferite configurații și dimensiuni ale coridoarelor. Prin urmare, multe mașini și crossovere nu pot trece proba la 77 km/h, însă autobuzul școlar american a făcut-o cu încredere la 112 km/h.

Cmentariile sunt închise