(video) Farsă periculoasă într-o benzinărie de pe şoseaua Balcani. Un stingător de incendiu a fost folosit în direcţia unui şofer

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Farsă periculoasă în adresa unui tânăr conducător auto. Duminica trecută, câţiva amici au decis să se amuze pe seama acestuia şi l-au acoperit cu agent de stingere în momentul în care se afla la volan, la centimetri de carosabil. Extinctorul l-au luat fără permisiune din marketul unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe şoseaua Balcani.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată cum s-a întâmplat totul. Pe lângă faptul că şoferul a inhalat substanțe toxice, acesta a părăsit cât mai rapid habitaclul maşinii, însă pe aceasta lăsând-o fără control. Automobilul a intrat pe carosabil şi a fost oprit în cele din urmă de către “operatorul video”.

Dificil este de spus ce s-ar fi putut întâmpla dacă în acel moment ar fi trecut prin preajmă un alt autovehicul sau un TIR, iar şoferul încă s-ar mai fi aflat în interior orbit fiind…

Reprezentanții benzinăriei au chemat poliţia pentru a aprecia comportamentul tinerilor. După mai multe zile de căutări de reacţii oficiale, pentru a afla cum au fost pedepsiți protagoniștii filmării, nu am putut afla nimic. Cel mai probabil acţiunile nu au întrunit elementele unei infracțiuni.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata