(video) Un automobil a fost evacuat din Chişinău cu blocurile optice şi semnalizatoarele de avarie incluse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini care nu au nevoie de prea multe comentarii, deşi situaţia poate crea un precedent. La parcarea specială din Truşeni pot fi transportate şi automobilele ale căror proprietari au nevoie să meargă undeva “pe cinci minute”.

Posesorul acestei Toyota Camry şi-a lăsat-o într-un loc neregulamentar, ceea ce ar fi servit drept temei pentru evacuare. Deşi, prin includerea semnalizatoarelor de avarie, şoferul a dorit să comunice indirect tuturor celor din jur că nu se va reţine mult timp acolo unde a ieşit, mesajul său a fost ignorat de către poliţie.

Procesul de evacuare a avut loc destul de operativ şi în lipsa conducătorului auto, semn că acesta a făcut un abuz de staţionare confortabilă şi s-a reţinut mai mult decât cinci minute.

VIDEO: facebook.com/Olesea Mur
VIDEO: facebook.com/Olesea Mur

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise