(video) Un camion supraîncărcat cu fier vechi a lovit un pod din Chişinău. Iată ce a urmat

Şoferul unui camion supraîncărcat cu metale uzate nu a luat în considerare înălţimea totală pe care o are autovehiculul său şi a lovit marginea inferioară a unui pod. Incidentul filmat cu o cameră de bord s-a întâmplat ieri pe strada Uzinelor, potrivit informaţiilor.

Vezi şi: (foto) Accident pe bulevardul Ştefan cel Mare cu implicarea unui camion de mare tonaj

Sursă video: play.md

Din imaginile video se poate vedea cum maşina de mare tonaj intră sub un pod feroviar şi îl loveşte forţat cu încărcătura pe care o transporta. Imediat, o cantitate semnificativă de fier vechi a căzut pe carosabil, iar un alt şofer a reuşit să frâneze la timp pentru ca să nu ajungă cu ceva pe capotă.

Şi conducătorul camionului a oprit imediat în mijlocul drumului, înţelegând ce s-a întâmplat. Timp de câteva minute circulaţia s-a îngreunat în zonă până când şoferul şi un alt bărbat au curăţat carosabilul şi au făcut căi de acces pentru fluxurile de transport.

Vezi şi: (video) Iată ce s-a întâmplat cu o autobasculantă a cărui şofer a uitat să-i coboare platforma

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/