(video) Un copil a fost salvat de la un șoc termic de un echipaj INSP după ce a fost încuiat în maşină

Un minor de numai 3 ani, încuiat în mașină de către mama sa, a fost eliberat cu greu după ce sistemul de închidere a automobilului s-a blocat. Noroc însă de un echipaj INSP care se aflase prin preajmă, cu ajutorul căruia copilul a fost salvat de la un şoc termic.

La moment, băiețelul se simte bine și se află în afara oricărui pericol!

Polițiștii de patrulare au venit în ajutorul mamei după ce au observat că aceasta era agitată și nu putea deschide ușile, ofițerii fiind nevoiți să spargă unul dintre geamuri. De asemenea, a fost solicitată intervenția salvatorilor și a ambulanței.

Incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Cimișlia. Mama copilului a încuiat micuțul în mașină şi a mers să facă cumpărături (nu se menționează pentru cât timp exact), iar la întoarcere a descoperit cu surprindere că ușile automobilului se blocaseră.

Reamintim tuturor părinților că lăsarea micuților nesupravegheați, chiar și pentru câteva momente, este un risc enorm! Aveți grijă de voi și mai mare grijă de cei mici!

De notat, în context, că în aceste zile este valabil un Cod Galben de Caniculă pentru întreg teritoriul ţării!

Vezi neapărat: De ce nu este bine să-ţi laşi mașina în plin soare sau pericolele la care o poți expune pe timp de caniculă

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/