(video) Un elicopter de aproape $20 de milioane a aterizat într-un câmp din județul Constanța. Un șofer: “Do you need gas?”

Un elicopter militar american, de model Boeing AH-64 Apache, a aterizat, marți, pe un câmp de rapiță din comuna Pecineaga din județul Constanța. Aparatul de zbor ar fi aterizat de urgență din cauza unor probleme tehnice.

Momentul a fost surprins de unul dintre șoferii care au trecut pe drumul de alături. Tot el a întrebat-o ironic pe o tânără în uniformă dacă a rămas fără carburant. Întrebarea a stârnit amuzamentul internauților care au vizionat imaginile de peste 240.000 de ori.

“Cred că costă ăla cât jumătate din Armata României”, “De ridică ăla vrabia în aer, s-a terminat şmecheria”, “Au stricat rapița omului”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețeaua de socializare.

Un elicopter Apache este un elicopter de atac modern, capabil să distrugă și tancuri, folosit de armata SUA. Potrivit Wikipedia, costul său variază între 18 şi 20 de milioane de dolari.

Peste 2.500 de unități au fost produse și livrate clienților din 1983 și până în prezent, în diferite versiuni. La bord poate lua doar doi piloți și poate zbura cu până la 280 de km/h.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/