(video) Un moldovean a văzut pe viu cel mai scump automobil nou vândut vreodată prin licitație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în inima Parisului, la câţiva metri de Muzeul Luvru, s-a desfăşurat o licitaţie organizată de casa RM Sotheby’s. Acolo s-au vândut mai multe maşini rare şi speciale, printre care şi unicul Bugatti Chiron Profilée. La eveniment a participat chiar şi Mate Rimac, CEO-ul companiei Bugatti Rimac.

RM Sotheby’s a estimat iniţial să se încaseze o sumă cuprinsă între 4.2 şi 5.5 milioane de euro, dar s-a adeverit predicţia pe care am avut-o şi noi: s-a oferit o sumă dublă! Automobilul s-a vândut pentru 9.792.500 de euro, cu toate taxele incluse, oferta de start constituind două milioane de euro.

Astfel, nu numai că este cel mai valoros Chiron din lume, dar Profilée este acum cel mai valoros model auto nou vândut vreodată la licitație!

Iar înainte de licitaţie, la Paris s-au adunat şi câţiva dintre cei mai populari fotografi auto, care au avut ocazia să imortalizeze inclusiv formele acestui Bugatti de colecţie.

Printre ei s-a numărat şi prietenul nostru Alexandru Burca din spatele proiectului All Cars. Acesta a fost poate singurul moldovean care a avut ocazia să vadă primul şi pe viu singurul Chiron Profilée de pe planetă!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/