in , ,

COOLCOOL AngryAngry

(video) Un muscle car cu motor montat peste roţile spate! Ce maşină conduce Batman în noul film

Mașina lui Batman va suferi din nou o transformare majoră şi nu va mai fi o fortăreaţă cu roţi supradimensionate cum am văzut în filmele din trilogia Dark Knight sau Batman v Superman.

Super eroul jucat de Robert Pattinson se va deplasa prin Gotham într-o mașină mult mai aproape de realitate decât înainte, ceea ce şi rezultă din trailerul filmului publicat acum câteva ore.

Spre deosebire de maşinăria precedentă de dimensiuni mari, care se asemăna cu un “tanc” blindat şi din care, la nevoie sau de urgenţă, putea ieşi o motocicletă, unitatea de transport a lui Batman din filmul pe care îl vom vedea în 2021 se aseamănă mai mult cu un muscle car de raliuri.

Formele îi sunt asemănătoare cu cele ale unor modele vechi Dodge Charger sau Chevrolet Camaro.

Imaginile ne arată că maşina sa este construită pe un cadru tubular, este echipată cu roți foarte late, are o suspensie performantă și un aspect neobișnuit al poziţionării motorului – pe puntea din spate – deşi o bună parte fiind chiar după aceasta (interesant cât de greu este şi cum este susţinut practic “în aer”)!

În film, drept carburant va folosi altceva decât benzină sau motorină obişnuită, ceea ce îl va face extrem de performant pentru a putea atinge viteze mari în timpi scurţi, dar şi, de ce nu, pentru a sparge pereţi mai uşor.

Poţi vedea aici un documentar interesant cu maşinile pregătite pentru filmele vechi:

Vezi şi: