(video) Un nou campion la orizont? După victoria de la Monaco, Sergio Perez are la fel şanse la titlu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul mexican Sergio Perez a câştigat în seara zilei de duminică Marele Premiu al principatului Monaco, etapa a şaptea a Campionatului Mondial de Formula 1, la capătul unei curse scurtate din cauza ploii şi a unui accident. Este prima victorie a sa în acest sezon şi aceasta l-a apropiat foarte mult de numărul total de puncte înregistrat de principalii favoriţi la titlu.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Perez a fost urmat de spaniolul Carlos Sainz jr, podiumul fiind completat de campionul mondial en titre, olandezul Max Verstappen. Monegascul Charles Leclerc, plecat din pole position, a fost victima unei erori de strategie din partea scuderiei sale, clasându-se într-un final pe locul patru.

În ultima parte a cursei, primii patru piloţi au luptat într-un mod incredibil până la capăt, iar Perez a reuşit să facă faţă presiunilor. În anumite momente diferenţa de timp dintre aceştia era chiar şi jumătate de secundă, însă poziţiile nu s-au mai schimbat până la finele cursei.

Verstappen este în continuare lider în clasamentul piloţilor, însă cu doar nouă puncte în faţa lui Leclerc şi cu doar 15 în faţa colegului său mexican.

Cursa de la Monte Carlo a început cu o întârziere de o oră din cauza ploii, iar apoi a fost întreruptă circa 20 de minute după ieşirea în decor a germanului Mick Schumacher, care a scăpat teafăr. În urma accidentului monopostul său a fost rupt în două.

În consecință, având în vedere cele două ore alocate de regulament cursei, aceasta a fost scurtată cu aproximativ zece tururi.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise