(video) Un rus a reuşit cu mâinile goale să oprească un Kamaz înainte de intra într-un Porsche

0

În oraşul Zelenograd din suburbia Moscovei, o cameră de supraveghere din preajma unui club a surprins o situaţie incredibilă despre care s-a ajuns să se discute activ pe reţelele de socializare. Un şofer de camion şi-a oprit maşina cu mâinile goale după ce a început să ruleze într-o mică pantă!

Din câte se pare, camionagiul a uitat să tragă frâna de mână şi ulterior a mers în benă ca să descarce ceva, când dintr-o dată vehiculul greu a început mişcarea de pe loc. O distanţă foarte mică a rămas până era să se oprească în posteriorul a două autoturisme, printre care şi un Porsche Cayman.

Conducătorul nu a ştiut cum să reacţioneze rapid şi nu a mai avut timpul necesar ca să ajungă în cabină, astfel încât i-a apucat caroseria şi a încercat să o tragă înapoi sprijinindu-se cu picioarele pe pământ. Şi minune, camionul s-a oprit!

Deși accidentul a fost evitat la limită, unii internauţi rămân sceptici cu privire la contribuția conducătorului auto la frânarea miraculoasă. Chiar și un Kamaz gol cântărește aproximativ 24 de tone, astfel încât mașina s-ar fi oprit numai din cauza inerției și a posibilelor denivelări de pe asfalt.

Vezi şi: (video) Născuţi în cămaşă. Compilaţii de accidente evitate la limită

Vezi şi: (video) A trecut ca prin urechea acului! Vezi cum un şofer a evitat un accident pe strada M. Viteazul

Vezi şi: (video) Şoferul unui camion Volvo frânează brutal pentru a evita un accident

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata