(video) Un șofer a rămas fără al său Range Rover după ce a adunat 147 de amenzi neplătite

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proprietarul unui Range Rover a rămas fără el după ce a venit într-un final ziua când poliţia a decis să nu mai suporte încălcările sale continue şi neplata amenzilor aplicate pentru acestea. S-a întâmplat ieri în Kiev.

SUV-ul premium a fost sechestrat şi acum doar posesorul urmează să decidă dacă mai are nevoie de el sau nu.

Presa de peste Nistru afirmă că şoferul în cauză este deocamdată campion în încălcări în raza capitalei. Acesta are tocmai 147 de amenzi neplătite în valoare de aproximativ 130.000 de hrivne (4.322 de euro)!

Mai este şi un iubitor de viteză, ultimul radar sub care a trecut înregistrând 167 de km/h.

Se menţionează că doar după ce vor fi achitate toate amenzile proprietarul își va putea returna mașina.

În total, în două zile la Kiev, au fost ridicate şi aplicate sechestre pe şapte mașini de la contravenienți sistematici care îşi permit să circule cu viteze semnificativ de mari. Urmează verificări similare în oraşele Dnipro și Odesa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/