În Moscova a fost prins un şofer cu 1457 de amenzi neachitate

Poliția rutieră metropolitană din Moscova a identificat în trafic şi a tras la răspundere un şofer pe numele căruia au fost înregistrate în total 1.457 de încălcări!

Valoarea tuturor amenzilor se ridică la peste două milioane de ruble (peste 22.000 de euro), astfel încât, fără nicio ezitare, automobilul pe care îl conducea la moment a fost indisponibilizat şi trimis la parcarea specială.

Conducătorul auto, care pretinde la titlul de campion al încălcărilor în trafic, a fost găsit în timpul unei operaţiuni comune a mai multor instituţii de drept, inclusiv a forţelor de ordine, desfăşurate în regiunea Zelenograd.

Șoferul în vârstă de 31 de ani, pe lângă amenzile deja existente, a primit o serie de procese verbale în temeiul articolului 20.25 din Codul Administrativ al Federaţiei Ruse. Acesta prevede fie atragerea la răspundere sub forma dublării sumei amenzilor, fie arest administrativ pentru până la 15 zile.

Mașina pe care o conducea a fost arestată și transportată la o parcare specială. Cu ce autoturism a comis exact încălcările, dar şi care este natura lor, nu s-a menţionat. Dar în total, pe parcursul celor trei luni ale acestui an, Poliţia din Moscova a emis peste 170.000 de procese verbale pentru evaziune de la achitarea amenzilor.

Recordul curent de amenzi neplătite se consideră a fi cel înregistrat în februarie 2020. Un posesor de BMW a fost oprit în zona Barvikha din suburbia Moscovei, iar poliţia a descoperit că a acumulat 2.130 de încălcări, conducea în acel moment fără un permis de conducere şi s-a opus reţinerii. Instanța l-a condamnat atunci la șapte zile de arest administrativ, după care șoferul a fost urmărit penal pentru neachitarea amenzilor.

Vezi şi:

Număr de încălcări record în contul unui şofer din Rusia: 562 în puţin peste jumătate de an

În Rusia a fost prins şoferul cu 1353 de amenzi neachitate! Iată în cât timp le-a adunat

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/