Număr de încălcări record în contul unui şofer din Rusia: 562 în puţin peste jumătate de an

Ofiţeri ai poliţiei rutiere din Moscova au reuşit să reţină şi să tragă la răspundere un şofer pe contul căruia s-au adunat într-un timp record peste 560 de încălcări ale regulilor de circulație! Tipul le-a adunat în puţin peste jumătate de an, de la începutul lui 2020!

FOTO: rbk.ru

Potrivit informaţiilor disponibile, acum câteva ore şoferul în cauză a fost tras pe dreapta pe strada Zelenogradskaia. Conducătorul, originar dintr-una din ţările vecine Rusiei, în vârstă de doar 22 de ani, se afla la volanul unui Mercedes-Benz.

În timpul verificării documentelor s-a dovedit a fi vizibil nervos și prezenta semne evidente de stare de ebrietate. El a refuzat să fie supus unui test alcoolscopic.

În procesul de elaborare a procesului-verbal, în conformitate cu articolul 12.26 din Codul privind Infracțiunile Administrative (refuzul de a trece examenul medical privind stabilirea stării de ebrietate), inspectorii au constatat că, de la începutul anului curent, bărbatul a comis 562 de încălcări ale regulilor de circulație!

Conducătorul auto nu a plătit niciodată nicio amendă pentru încălcări, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite 189 de procese-verbale administrative în conformitate cu articolul 20.25, aliniat 1 din Codul rus privind Infracțiunile Administrative “Eschivarea executării pedepsei administrative”.

Pentru investigații suplimentare, șoferul a fost dus la Ministerul rus de Interne din sectorul Hovrino din Moscova. Materiale vor fi prezentate instanței pentru o decizie în privinţa tragerii la răspundere a tânărului.

Cmentariile sunt închise