(video) Un şofer a testat cât ridică al său Prius pe viaduct şi prin faţa MAI, lăudându-se cu asta pe TikTok

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Tradiţional după publicarea unor astfel de articole, tipul şi-a suspendat temporar contul (ascunzând toate imaginile video) sau chiar l-a eliminat. “Erou”, dar nu până la capăt…


Un nou şofer vitezoman a apărut pe drumurile din municipiul Chişinău şi din afara acestuia, dar şi pe TikTok. Începând cu sfârşitul lunii aprilie şi-a făcut cont pe această reţea de socializare pentru a se lăuda exclusiv cu viteze excesive atinse inclusiv pe artera principală a capitalei, dar şi cu alte situaţii de accident periculoase.

De exemplu, în secvența unde rulează cu 240 de km/h, cel mai probabil pe traseul Chişinău-Orhei, chiar pasagerii îl roagă, folosind şi cuvinte necenzurate, ca să o lase mai moale, însă şoferul nu reacţionează şi le dădea în schimb asigurări că totul este în ordine.

Nu dorim să comentăm nimic mai mult, ci ca IGP şi INSP să-şi facă treaba. Să sperăm că iconiţa prinsă de oglinda retrovizoare îl va face să prindă la minte cât nu e târziu şi îl va proteja de accidente fatale…

VIDEO: tiktok.com/@qxk_77

*O mențiune pentru poliție, în caz că va vedea articolul: Nu se știe exact data contravențiilor și nici dacă în toate situațiile era unul și același șofer la volanul tuturor modelelor din imagini.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/