(video) Un șofer beat a lovit o mașină din coloana prezidențială americană. Reacția lui Joe Biden și a gărzilor de corp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un vehicul din convoiul lui Joe Biden a fost lovit de o maşină în timp ce preşedintele SUA părăsea sediul său de campanie din statul american Delaware. Personalul de securitate l-a condus rapid într-un vehicul care aştepta şi l-a îndepărtat de clădirea situată în centrul oraşului Wilmington.

O bubuitură puternică s-a auzit în momentul ciocnirii unui sedan argintiu cu un SUV negru din convoiul prezidenţial staţionat într-o intersecţie din apropierea sediului campaniei, la aproximativ 40 de metri de Biden. Agenţii au oprit imediat berlina înmatriculată în Delaware şi şi-au îndreptat armele spre şofer, acesta speriat ridicând mâinile în sus.

Adunaţi pe trotuar în faţa birourilor de campanie, unde preşedintele şi soția sa luaseră masa împreună cu echipa lor, reporterii tocmai terminaseră de pus întrebări preşedintelui Biden la ieşire, în momentul în care a răsunat bubuitura, o expresie de surpriză apărând pe chipul său.

Jurnaliştii au fost strânşi rapid de personal pentru a se alătura convoiului care părăsea scena incidentului. Însuși Biden a ajuns în siguranţă la domiciliul său, fără alte incidente.

Şoferul automobilului, un localnic de 46 de ani, este acuzat de conducere în stare de ebrietate şi neatenţie la volan, a transmis luni poliţia locală.

Cmentariile sunt închise