(video) Un şofer beat, urmărit din Bălţi, a putut fi oprit doar după ce singur a produs un accident pe o stradă din Sîngerei

Șoferul unei mașini de marcă Toyota a fost fixat cu radarul ieri seara când se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei. Din păcate, acţiunile sale au dus în mod inevitabil la producerea unui accident rutier, însă din fericire fără victime.

Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească, însă el nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând și punând în pericol alți participanți la trafic. La un moment dat, pe strada Independenței din orașul Sîngerei, din cauza vitezei a intrat într-un alt automobil marca Toyota, care era parcat pe marginea carosabilului.

S-a aflat ulterior că la volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Mereni din raionul Anii Noi. El a consumat băuturi alcoolice înainte de a purcede la condus, iar testul alcoolscopic a arătat o concentrație de 0.93 mg/l.

În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Sîngerei pentru îngrijire medicală. La moment este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, refuzul opririi mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.

Primarul de Sîngerei, Arcadie Covaliov, a fost prezent la faţa locului accidentului şi afirmă că, din cele aflate de la poliţie, şoferul în cauză a fost urmărit de la Bălţi!

https://www.facebook.com/100009597670458/videos/2883182158678345

Cmentariile sunt închise