(video) Un şofer din Drochia şi un biciclist din Leova, prinşi în stare de ebrietate. Primul a propus mită, ultimul nu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de ieri, în timp ce se aflau la asigurarea siguranței rutiere în localitatea Ochiul Alb din raionul Drochia, polițiștii Direcției patrulare Nord a INSP au oprit pentru verificare un automobil de marcă Mercedes-Benz, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate. Acesta fusese în stare de ebrietate (0.29 mg/l vapori de alcool în aerul expirat) şi nici nu avea un permis de conducere.

În timpul examinării cazului pentru conducerea autovehiculului fără permis şi fiind în stare de ebrietate, contravenientul a lăsat în automobilul de serviciu mijloace bănești în sumă de 2.000 lei. Cazul dat a fost înregistrat conform legislației, iar persoana dată riscă să fie cercetată penal şi pentru corupere activă.

Mercedes-ul a fost transportat la parcarea specială, iar la fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia pentru documentarea cazului conform competenței.

Tot de curând, un echipaj INSP a depistat un bărbat care conducea bicicleta pe drumurile publice, cu încălcarea normelor de circulație, dar și în stare avansată de ebrietate, astfel punându-și în pericol propria viață și siguranța altor participanți la trafic.

Cazul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din orașul Leova. La ghidonul bicicletei se afla un bărbat de 59 ani, locuitor al aceluiași oraș, vizibil în stare de ebrietate. În urma testării cu aparatul Drager s-a constatat că avea o concentrație de 0.93 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Cazul a fost înregistrat de IP Leova, iar biciclistul urmează a fi sancționat contravențional cu amendă de până la 25.000 de lei.

Mai mult decât atât, polițiștii de patrulare au stabilit că, în aceeași zi, bărbatul ar fi comis mai multe încălcări de ordine publică, care urmează a fi examinate în cumul.

Anul trecut, pe teritoriul țării au avut loc 180 de accidente rutiere soldate cu 170 de victime-bicicliști, dintre care 15 persoane au decedat, iar 155 au fost traumatizate. Conform legii, bicicliștii sunt obligați să respecte aceleași reguli de circulație ca și restul participanților la trafic!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/