(video) Un şofer pretinde că un echipaj INSP a încălcat legea!? Iată ce s-a întâmplat pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

UPDATE: Poziţia INSP pe caz!


Un familist, alături de alţi conducători auto, au fost puşi în situații incomode şi de risc de curând, pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți. Conform declaraţiilor sale, un echipaj INSP care însoțea cel puțin un automobil fără însemne speciale, a şicanat alte câteva în trafic. Toate s-ar fi întâmplat la comanda unui ofiţer care conducea un Mercedes negru, în spatele maşinii cu girofar.

La încercarea de a depăşi această coloană neoficială, șoferul Mercedes-ului a deschis geamul şi a înjurat, amenințând inclusiv cu răfuiala (din păcate camera nu a înregistrat sunetul). Într-un final, protagonistul situaţiei a fost tras pe dreapta şi sancționat pentru o încălcare mai veche.

„Sper din suflet că astfel de practici sunt izolate și că autoritățile noastre vor taxa un astfel de comportament abuziv al angajaților săi. Motivul invocat de ei, după ce i-am întrebat de ce blocau traficul, a fost ” fluidizarea traficului”, deși în urma lor se crease o coadă de câțiva km!”

Inca imi tremura vocea de spaima trasa ieri, 25 aprilie pe traseul R6. Un echipaj al politiei, insotit de cateva masini…

Posted by Dumitru Topală on Tuesday, 26 April 2022

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/