(video) Un şofer s-a băgat în faţa unui camion pe șoseaua Balcani. Momentul accidentului şi rezultatul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La ce s-a aşteptat, să-i fie cedată trecerea? Dacă s-ar fi orientat după regulile de circulaţie şi indicatorul de deplasare pe benzi probabil nu ajungea în situaţia dată, însă dacă le-a ignorat pe ambele s-a ales cu o răsplată/pedeapsă pentru faptele sale.

În plus, orice şofer trebuie să ştie: orice autovehicul de mare tonaj, semnificativ mai înalt, are mai multe unghiuri moarte şi conducătorul său nu poate observa chiar totul în jurul său!

VIDEO: facebook.com/nastica.chipercean

Conform datelor pe care le-am primit de la Dubovca Nina, ofițer de presă al Poliţiei Capitalei, accidentul rutier a fost înregistrat ieri la ora 14:03. Camionul era condus de un şofer de 64 de ani, microbuzul Mercedes de unul de 42 de ani, iar la volanul autoturismului VW era un tânăr de 21 de ani, respectiv fără mare experienţă de şofat.

Din fericire persoane cu traumatisme nu s-au înregistrat. Cel care se va face vinovat va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

VIDEO: martor ocular / Mihail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/