(video) Un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat agresiv într-un bloc de beton de pe strada Mihai Viteazul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O priveliște matinală mai neobișnuită în zona podului din strada Mihai Viteazul, aflat în reparație. Mulți șoferi care s-au deplasat în această dimineață prin zonă au căscat gura la urmările unui accident grav care s-a produs în circumstanțe inițial necunoscute. Un Peugeot a intrat frontal într-un obstacol din beton.

Am contactat Poliția Capitalei și iată ce am putut afla de la ofițerul de presă Natalia Stati. Accidentul cu pricina a fost înregistrat la ora 4:20. La fața locului, echipajul sosit pentru documentare a găsit un Peugeot care era condus de un tânăr de 29 de ani. În urma impactului, atât el, cât și pasagera sa de 23 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza preliminară a accidentului este că tânărul automobilist nu a ținut cont de situația rutieră și a pierdut controlului volanului. Pe caz a fost pornită o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Conform RCR, noțiunea situație rutieră este explicată astfel: totalitatea factorilor ce caracterizează condiţiile rutiere, existenţa unor obstacole pe sectoarele drumului, intensitatea şi nivelul de organizare a traficului rutier, de care va trebui să ţină cont fiecare conducător la determinarea vitezei, benzii de circulaţie şi a modalităţii de conducere a vehiculului.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat că va crește semnificativ pericolul producerii ceții, poleiului și ghețușului în decursul nopții. Cel mai probabil și condițiile meteo s-au numărat printre factorii care au dus la pierderea controlului mașinii.

Cmentariile sunt închise