(video) Un tânăr şi-a pierdut viaţa în Anenii Noi din cauza amicului, iar în raionul Cahul a fost prins un instructor auto beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident cumplit la Anenii Noi. Un tânăr de 19 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Oamenii legii au stabilit că șoferul, de asemenea, în vârstă de 19 ani, era beat în timp ce conducea. Acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat, rostogolindu-se aproximativ 20 de metri.

Tragedia s-a produs în seara de 31 mai, între localitățile Cobuşca Nouă și Cobuşca Veche. Șoferul conducea un automobil marca Nissan.

În urma impactului, pasagerul a decedat în drum spre spital. Șoferul, fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că avea o concentrație de 0.58 mg/l de alcool în aerul expirat.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Tot ieri seara, după ora 21:00, pe o stradă din localitatea Lopățica, raionul Cahul, a fost oprit pentru verificări șoferul unei mașini cu inscripția școala auto, pe motiv că se deplasa cu viteză. Instructorul, un bărbat de 42 de ani, este locuitor al aceleiași localități.

În timpul discuțiilor, inspectorii de patrulare au observat că șoferul ar fi în stare de ebrietate. Supus testului alcoolscopic, Drager-ul a arătat o concentrație de 0.77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Mașina a fost predată unui alt conducător auto, iar șoferul este documentat penal pentru conducere în stare de ebrietate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/