(video) Un taximetrist vitezoman a făcut un accident noaptea trecută în centrul capitalei, a fugit şi este încă de negăsit

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

(update 05.11.2021) (video) Imagini şocante! Momentul accidentului în care un pieton a fost lovit dur în centrul Chişinăului, iar şoferul a fugit

(update 05.11.2021) Poliţia anunţă abia astăzi când a fost reţinut taximetristul care a lovit un pieton în noaptea de 31 octombrie, după care a fugit

Un taximetrist a lovit dur un pieton care trecea strada regulamentar în jurul orei 00:08 din această noapte. Totul s-a întâmplat la intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada Vasile Alecsandri.

Din nefericire victima, o tânără, a suferit mai multe traumatisme severe, fiind transportată la spital de urgență şi internată în stare gravă.

În urma impactului, taximetristul a intrat şi într-un semafor pe care la doborât la pământ. Ulterior acesta a fugit de la faţa locului şi până la această oră nu a fost încă găsit!

VIDEO: facebook.com/AngelicaFratovcean
FOTO: facebook.com/maxim.stoler

În aceste imagini o mamă își îmbrățișează fiica, care se afla lângă tânăra lovită. Fata este într-un șoc puternic.

Mai devreme, către miezul nopţii zilei de 28 octombrie, un taximetrist beat de 37 de ani a pierdut controlul volanului și s-a oprit în semaforul de la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Pan Halippa, doborându-l. În maşină nu erau pasageri, iar taximetristul a scăpat nevătămat. Riscă acum să rămână fără permis de conducere.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata