(video) Un TIR s-a aprins lângă Bravicea. Pompierii au apărut după ce cabina i-a fost deja distrusă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un TIR a fost cuprins de flăcări pe traseul M5 Chişinău-Bălţi, în apropiere de localitatea Bravicea din raionul Călăraşi. O bună parte a cap-tractorului a ars practic complet.

Flăcările s-au extins şi au afectat o parte a semiremorcii, însă până la rezervoarele de carburant nu au ajuns. Cel puţin un echipaj de pompieri a intervenit pentru a stinge focul.

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IP Călăraşi Cristina Vicol ne-a confirmat că totul s-a întâmplat lângă Bravicea, apelul la 112 fiind înregistrat în jurul orei 13. Un TIR ce se îndrepta spre Chișinău a fost cuprins de flăcări în regiunea motorului. Șoferul, un bărbat de 39 ani, cetățean turc, a staționat camionul și a încercat să stingă flăcările, însă nu a mai reuşit. El însăşi nu a avut de suferit.

La moment polițiștii și pompierii sunt la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii incendiului.

VIDEO: martor ocular
VIDEO: facebook.com/Caraman Alexsandra

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/