(video/update) Drumul spre Hînceşti a fost paralizat din cauza unui accident groaznic

(update) Accidentul s-a produs la ora 12:45, pe traseul Hîncești-Chișinău. Autocisterna avea o defecțiune tehnică și din acest motiv șoferul acesteia nu s-ar fi isprăvit cu conducerea vehiculului, pierzând controlul volanului, relatează reprezentanții poliției. Șoferul autocisternei a murit la scurt timp de la producerea impactului.

Autocisterna și automobilul de model Peugeot s-au lovit frontal. Mașina era condusă de o femeie în vârstă de 38 de ani. În automobil se afla tatăl și băiatul femeii, în vârstă de 63 și 17 ani. Toți trei au fost duși la Spitalul Raional din Hîncești.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.


(update) Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, în urma impactului o persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite. Din informațiile furnizate de poliție, automobilul ar fi avut o defecțiune tehnică și s-a ciocnit cu autocisterna.


Accident groaznic pe traseul Chişinău-Hînceşti, în apropiere de intrarea în localitatea Fundul Galbenei, exact lângă o porţiune de drum care urcă în pantă şi are mai multe curbe. Un camion cu cisternă a avut un contact cu un sedan Peugeot, în urma căruia primul a rămas complet fără roţi!

Potrivit autorului imaginilor, pentru șoferul camionului accidentul a fost din păcate fatal. Martorul ocular afirmă că laptele din cisternă s-ar fi balansat prea tare şi acest lucru a dus la pierderea controlului vehiculului. Respectiv, pe conducător l-a aruncat dintr-o parte în alta și a ieșit pe contrasens.

Despre starea pasagerilor din cealaltă maşină implicată deocamdată nu se cunoaşte nimic.

Un şofer le recomandă altora care vor să ajungă rapid spre Cimişlia sau mai departe să aleagă traseul care trece pe lângă localitatea Băcioi.

Mai devreme, un alt accident s-a produs pe un alt drum din raion, spre oraşul Hînceşti, în apropiere de localitatea Mereșeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:23. Potrivit primelor informații, un camion ce transporta motorină s-a răsturnat. În urma incidentului cisterna s-a fisurat, iar combustibilul transportat a început să se scurgă pe traseu.

La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri care au întreprins măsuri de securizare a zonei și de spălare a părții carosabile. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise