(video) Urmărire în stil GTA într-un sat de lângă Glodeni. Maşina oprită într-un obstacol a fost ignorată de poliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale în spaţiul online din Moldova. Un martor ocular a înregistrat consecinţele unui accident rutier care s-a produs după ce a avut loc o urmărire în stilul celor din jocul video GTA.

Maşina oprită într-un obstacol ar fi fost iniţial trecută cu vederea!? Să fi fost probabil din cauza prafului ridicat în aer sau poliţiştii ar fi crezut că autovehiculul era unul parcat/abandonat/stricat?

Ar putea fi câteva dintre teorii, dar o altă informaţie neoficială ne spune că echipajul a continuat să-i urmărească pe pasagerii care ar fi părăsit fulgerător automobilul în doar câteva secunde după impact, fără ca inspectorii să mai verifice dacă eventual înăuntru ar fi rămas cineva rănit. Dar chiar au reuşit atât de rapid şi să fugă la câţiva zeci de metri distanţă în faşa maşinii de poliţie?…

Din ce am reuşit să aflăm, totul s-a întâmplat încă în ziua de miercuri, 27 iulie, când un echipaj al poliției care patrula prin satul Hîjdieni, vecin cu oraşul Glodeni, a observat un Alfa Romeo condus de un tânăr de 21 de ani din aceeași localitate. Acesta nu deţinea un permis de conducere.

Văzând mașina poliției, tipul a accelerat brusc, deplasându-se în direcția spre satul Cajba. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat lateral în peretele unei case. După impact, atât șoferul, cât și doi pasageri au ieșit din automobil și au încercat să fugă de la fața locului, însă au fost opriţi de oamenii legii.

Cazul dat a fost înregistrat conform legislației în cadrul IP Glodeni și urmează a fi stabilite toate circumstanțele celor întâmplate.

Clipul original de pe TikTok, publicat acum două zile, a fost urmărit de peste 3.9 milioane de ori!

@vladimirvoronin_777

♬ Somebody’s Watching Me – Single Version – Rockwell

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/