(video) TAS 2024: JAOS a arătat cum Lexus ar fi trebuit să pregătească din fabrică noul GX Overtrail

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

JAOS – Japan Offroad Service – este o companie specializată în fabricarea și distribuția celor mai inovatoare și de cea mai înaltă calitate produse off-road disponibile la nivel mondial. JAOS a fost înființată în 1985 în Tokyo, Japonia și de atunci a devenit rapid principalul producător de accesorii off-road din țară.

De exemplu, JAOS a fost primul producător care a produs o bară de protecție modulară complet din oțel inoxidabil și până în prezent continuă să conducă și să stabilească toate standardele de industrie, fiind una dintre puținele companii care oferă consumatorilor oportunitatea de a-și face upgrade la SUV-ul lor utilizând un singur producător de marcă.

La Tokyo Auto Salon, JAOS a arătat cum va putea fi modificat cel mai nou Lexus GX OVERTRAIL, model care va fi disponibil în statul asiatic abia la sfârșit de 2024.

Versiunea GX 550 OVERTRAIL prezentată în interpretarea JAOS este numit un concept colaborativ, personalizat de ambele companii care împărtășesc viziunea proiectului OVERTRAIL. Este creat pentru a reprezenta un vehicul de încredere capabil să navigheze în cele mai provocatoare medii, cu ajutorul unor piese și accesorii aftermarket.

În partea frontală, bara robustă reprezentativă pentru vehiculele de teren greu este reprodusă folosind rășină ABS ușoară și foarte rigidă. Are două culori și mai include proiectoare LED suplimentare.

Vehiculul este, de asemenea, echipat cu diverse componente standard pentru off-road, inclusiv bosaje proeminente pentru a proteja aripile largi, trepte laterale (combină tuburi din oțel cu trepte din rășină) pentru a proteja pragurile laterale și pentru a facilita îmbarcarea/debarcarea, apărătoare de noroi (cu inserții din aluminiu) pentru a proteja caroseria de resturi în timpul condusului off-road și placaje din aluminiu (4 mm grosime) sub caroserie pentru a acoperi zonele vulnerabile.

În plus, pachetul de modificări include un suport de bagaje pe acoperiș (din aluminiu negru anodizat, 1250×1400 mm), un lift kit de suspensie (BATTLEZ Lift Kit VFCA cu arcuri infuzate cu titan și amortizoare reglabile integrate Harmofleq) și jante TRIBE CROSS de 18 inchi (18 x 8.5 J/MGM) în anvelope TOYO TIRES OPEN COUNTRY A/T III LT275/70R18.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise