(video) V-aţi încuiat bine uşile? Unui bărbat din cartierul Telecentru îi place să tragă de mânere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat din Chişinău a fost surprins cum trage de mânerele unei maşini străine, după care s-a oprit la una dintre portiere şi a început să-i tragă mânerul în mod repetat şi cu diferită intensitate de parcă era obsedat. La un moment dat chiar dăduse impresia că urmează pur şi simplu să-l rupă, căci la acest automobil e unul din plastic.

Nu ştim exact ce intenţie avea, însă nu se exclude că ar putea suferi de vreo tulburare mintală. Potrivit martorului ocular şi autorului imaginilor, după asta omul pur şi simplu a plecat.

Acţiunile-i i-au fost filmate pe strada Nucarilor din cartierul Telecentru. Automobiliştii din zonă ar face bine să fie prudenţi şi să-şi verifice vehiculele de eventuale deteriorări. Alții care au văzut aceste imagini ţin să afirme că şi în alte zone ale capitalei se pot întâlni astfel de persoane.

VIDEO: facebook.com/belouuuuu

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise