(video) Va participa totuşi? Fernando Alonso intră în cinci luni de teste cu Hilux-ul care va concura la Dakar

După o campanie de succes în sezonul 2018/19 a Campionatul Mondial de Anduranță FIA WEC, pilotul Fernando Alonso și cei de la TOYOTA GAZOO Racing îşi vor uni din nou forţele timp de câteva luni pentru o serie de teste cu Toyota Hilux, mașina (cu) care este de așteptat să concureze în următoarea ediţie a raliului Dakar.

În următoarele cinci luni de zile, Fernando Alonso, care pare că doreşte să-şi lărgească experienţa şi cariera prin performanţe remarcabile în mai multe discipline din motorsport, va lucra îndeaproape cu TOYOTA GAZOO Racing și echipa mărcii care participă anual la Dakar în cadrul unui program intensiv de formare cu un pick-up Toyota Hilux modificat. Testele vor avea loc atât în Europa, Africa, cât şi în Orientul Mijlociu, pentru ca spaniolul să se familiarizeze cu rigorile provocatoare ale rally raid-ului.

În vârstă de 38 de ani, dublul campion al Maratonului de 24 de ore de la Le Mans, dublul campion mondial de Formula 1 şi câștigător al cursei de 24 de ore de la Daytona, participă deja în aceste zile (20-23 august) la o sesiune de teste în deșerturile din Africa de Sud, după care va participa (în afara competiţiei) pentru prima dată la cursa 2019 Harrismith 400, runda a cincea a campionatului South African Cross Country Series, în zilele de 13-14 septembrie.

Ediția din 2020 semnifică un nou capitol pentru Raliul Dakar deoarece evenimentul se mută în Arabia Saudită pentru prima dată de la începuturile sale din 1978 și după un deceniu de succes în America Latină. Deocamdată nu există o confirmare oficială că Alonso va participa.

Vezi şi: (video) O nouă experienţă pentru Fernando Alonso. Iată cum s-a descurcat cu Hilux-ul folosit în Dakar

Vezi şi: Fernando Alonso vrea să revină în Formula 1. Când s-ar putea întâmpla asta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/