(video) Vădit grăbit, un şofer a fost surprins cum conduce pe strada Calea Ieşilor, dacă tot nu sunt camere

În timp ce poliţia face apel la deplasarea cu viteze regulamentare şi reduse, corespunzător timpului de afară, dar şi pentru evitarea unui accident rutier grav, iată că se găsesc unii şoferi cărora le sunt indiferente aceste îndemnuri, regulile pe care le-au învăţat la şcoala auto, cât şi ceilalţi participanţi la trafic. Un conducător auto al unui BMW a demonstrat în seara zilei de ieri că este un adevărat pericol public.

Deşi vremea se înrăutăţea şi la Chişinău începuse să plouă, mai fiind şi temperaturi ale aerului de sub zero grade Celsius, conducătorul în cauză apăsa din greu acceleratorul pe strada Calea Ieşilor din capitală. În plus, înregistrarea realizată de o cameră de bord i-a mai surprins şi depăşirile în viteză, dar şi o încălcare gravă: ieşire pe contrasens şi peste trecerea de pietoni la culoarea roşie a semaforului.

Nu credem că poliţia îl va găsi pentru ca să-i aplice o amendă, deoarece va motiva că nu poate descifra numerele-i de înmatriculare, însă sperăm că şoferul îşi va limita intenţiile pe viitor şi nu va deveni vinovat de producerea unui accident.

Autor video: facebook.com/neam.cu.chuknorris

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-numarul-norocos-nu-l-a-ajutat-cum-un-sofer-a-fost-tras-imediat-pe-dreapta-pentru-viteza/

https://autoblog.md/video-chisinau-si-a-primit-amenda-de-dimineata-dupa-ce-politia-l-a-vazut-iesind-pe-contrasens/

(video) Instant karma. Ce a păţit un taximetrist din Chişinău la scurt timp după ce a pornit la roşu

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/