(video) Vântul puternic poate prezenta pericol pentru şoferii din trafic. Iată ce s-a întâmplat astăzi lângă Bălţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vântul puternic din ultimele zile, care va fi resimţit şi în următoarele, poate reprezenta un pericol pentru participanții la trafic. Acesta nu numai că poate doborî copaci sau stâlpi pe neașteptate, ori aduce în stradă alte obstacole, ci şi poate ridica praf, mult praf.

În această după amiază, lângă Bălţi, spre localitatea Corlăteni, a fost ridicat atât de mult praf în aer încât nu se vedea nimic pe o distanţă de câteva sute de metri.

Fenomenul este la fel de periculos precum ceaţa, iar pe timp de zi lumina farurilor/stopurilor nu are niciun efect, pentru a aprecia distanţa dintre autovehiculul premergător sau pentru a opri în caz de necesitate. Şi noroc de marcaje, căci de altfel unii ar putea intra pe contrasens.

Dacă vă veţi pomeni în situaţii similare, recomandarea este să reduceţi viteza sau să trageţi pe dreapta pentru câteva minute, deşi reducerea vitezei poate genera un alt pericol – acel ca cineva să vă ajungă din urmă.

VIDEO: Austin T

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise