(video) Vede prost culorile sau deloc? Un şofer, surprins cum trece la roşu câteva intersecţii din capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi la sigur acest şofer urmărește știrile, căci nu locuieşte pe altă planetă… La sigur ştie că stăm prost la capitolul accidente de circulaţie şi că nu stăm cel mai bine la cel al siguranţei rutiere… Şi totuşi indiferent rămâne.

În seara zilei de ieri, o persoană care manipula un Porsche Cayenne a ignorat o serie de prevederi ale RCR şi a condus pe strada Mihai Viteazul după cum i-a plăcut. Cel mai grav: a trecut cel puţin două intersecţii în momente când nu trebuia să o facă, generând reale situaţii de accident în raport cu alţi participanţi la trafic sau eventual pietoni, care ar fi putut traversa drumul regulamentar.

Se ştie că în zonă există camere de supraveghere ale traficului. De la poliţie nu se cere mai mult nimic decât să-şi facă treaba.

VIDEO: facebook.com/woffpost

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise