(video) Vezi cum arată noile BMW X7 şi Seria 7 în imagini needitate. Cum explică designerul-şef noua lor faţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

BMW a folosit această lună de aprilie pentru a introduce pe piaţă două produse destul de importante pentru marcă, deşi nu sunt accesibile chiar pentru oricine în termeni de preţ. Vorbim despre SUV-ul de top X7 în format actualizat, dar şi o nouă generaţie pentru nava-amiral Seria 7, ambele urmând să ajungă şi în ţara noastră.

Le-am descris pe ambele în articole dedicate, însă în acesta vă invităm doar să le apreciaţi formele în fotografii needitate, cu automobilele surprinse în realitate. De asemenea, ataşăm două interviuri (în engleză) efectuate de colegii de la BMWBlog cu designerul-şef Domagoj Dukec, care ţine să explice noua faţă pe care o vor purta doar modelele din eşalonul superior al mărcii.

Vă mai punem la dispoziţie câteva reportaje (inclusiv în română) ale unor colegi din occident care au fost invitaţi să facă cunoştinţă îndeaproape cu modelele, evenimente în acest sens fiind organizate în SUA, Germania şi China, astfel că prin acestea se oferă din nou posibilitatea vizualizării autoturismelor în imagini non-digitale, fără montaj.

BMW X7 facelift

BMW Seria 7 şi i7

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/