(video) Momentul unui accident violent produs lângă Târgu Neamț, unul din care se poate învăţa o lecţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de duminică, 15 mai, pompierii din Târgu Neamț, România, au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier violent în comuna Timișești. La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, imaginile fiind făcute publice spre seara zilei de duminică. În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul dintre care s-a răsturnat şi l-a blocat pe şofer printre fiare.

Până la sosirea forțelor de intervenție, conducătorul din BMW X5 a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat, cel care a părăsit parcarea, un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/