(video) Vezi cum se întoarce un şofer într-o intersecție din Chişinău. Pietonii ar face bine să fie prudenți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aşa se învață la şcolile auto întoarcerea în intersecții? Dacă nu, atunci unde? Este inadmisibil să se procedeze într-un astfel de mod pe o stradă unde se desfășoară trafic!

Dacă acest şofer nu este capabil să-şi menţină sub control emoţiile, dar şi automobilul, la ce bun mai are un act care îi oferă dreptul de a conduce vehicule, dacă nu posedă dexteritatea necesară de a conduce în siguranţă vehiculul pe drum, conform regulii din RCR pe care trebuie să o respecte?

Situaţia din imagini s-a întâmplat într-o intersecție de pe bd. Moscovei din sectorul Rîşcani al capitalei. Martorul ocular afirmă că o femeie în vârstă care se afla pe trotuar s-a speriat, căci automobilul era aproape să intre acolo.

VIDEO: facebook.com/danilov.dmitri.arcadievich

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise