(video) Viral: Cum arată un SUV care a fost „spălat” timp de două zile, la minus 40 de grade, cu detergent auto

Echipa Garage 54 a decis să realizeze un alt experiment viral prin care s-a verificat sau s-a aflat un răspuns la întrebarea: cum va îndura caroseria unui automobil spălarea la o temperatură de practic -40 de grade Celsius? Protagonist a fost de această dată un Hummer H2 care s-a transformat într-o maşină parcă modelată din vată de zahăr.

Inițial se dorea folosirea unei spălătorii cu auto deservire, însă cea mai apropiată a fost închisă din cauza gerului. Prin urmare, H2-ul din imagini a fost „spălat” cu forţele proprii.

https://www.youtube.com/watch?v=YNOtLpXJ4Wg

Detergentul auto care a fost aplicat pe corp cu un pulverizator a înghețat pe corpul maşinii aproape instantaneu. Vladislav Baraşenkov a povestit că procesul a fost mai mult similar vopsirii, decât spălării.

Mai mult decât atât, unele particule ale compoziției s-au transformat în fulgi şi gheaţă încă înainte de a ajunge pe corpului SUV-ului, iar după ce a fost acoperit cu mai multe straturi autorii ideii au decis să o ducă până la absurd.

Cu detergent lichid s-a „spălat” acest Hummer în runde timp de două zile, iar în cele din urmă sub stratul gros şi înghețat aproape că i-au dispărut contururile originale. Ulterior, pentru a surprinde reacțiile oamenilor din Novosibirsk, s-a decis organizarea unei călătorii prin oraş. Nu însă înainte de a curăţa mânerele şi geamurile portierelor din faţă, parbrizul şi zonele plăcuţelor de înmatriculare.

Cum a fost curăţat într-un final automobilul? A fost dus într-un garaj încălzit şi spuma singură s-a topit.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-daca-ii-betonezi-motorul-se-va-porni-daca-ii-pui-roti-de-beton-va-merge-vezi-niste-experimente-cu-jiguli-uri/

Cmentariile sunt închise