(video) Viral în toată Odesa! O șoferiță a trimis pe aleea unui parc o mașină după ce a lovit-o puternic în timpul parcării

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţia în cauză a avut loc în după amiaza zilei de 14 noiembrie, însă imaginile surprinse de o cameră de supraveghere au fost făcute publice abia astăzi şi au devenit rapid virale. Acestea arată lipsa de experiență în arta parcării a unei şoferiţe care şi-a finisat weekendul prin a genera un accident într-o parcare.

Conform informațiilor disponibile, totul s-a întâmplat pe Aleea Slavei, în preajma monumentului Marinarului Necunoscut. Deşi femeia a ocupat ulterior un loc convenabil, aceasta nu a renunţat la ideea să se întoarcă pe cel ales şi dorit din start, chiar de la intrarea pe alee.

În timpul unei manevre finale, în marşarier fiind, aceasta a lovit puternic un Infiniti care s-a pornit din loc. După ce a trecut peste câteva scări, maşina s-a oprit la o distanţă de câţiva zeci de metri într-un obstacol. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, deşi fusese la limită un contact şi cu automobilul din care un tată îşi scotea copilul mic.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/