(foto) Dovada că după maşinile Ferrari este un rând mare! Ion Ţiriac şi-a primit abia acum o comandă

Nu mai este un secret, cel puţin pentru noi, reprezentanţii presei auto, că după maşinile Ferrari există o coadă imensă, motiv pentru care angajaţii fabricii din Italia au un volum de lucru asigurat pe câţiva ani înainte!

Chiar şi regregatul Sergio Marchionne declarase în 2017 că, din motiv ce supercarurile Ferrari sunt mult mai exclusive decât cele ale Lamborghini, timpul de aşteptare a plasării şi primii comenzilor este semnificativ mai lung, iar însuşi procesul de achiziţie este mai complicat, mulţi refuză şi îşi îndreaptă atenţia către produsele concurenţilor.

De exemplu, achiziționarea unui LaFerrari era posibilă doar în cazul în care conducerea companiei aproba fiecare contract în parte. Cumpărătorul potenţial trebuia să mai aibă neapărat în proprietate câteva maşini Ferrari.

O dovadă că după maşinile Ferrari este un rând mare şi tot atât de multă răbdare trebuie să aibă cei care îşi așteaptă comenzile reprezintă şi situaţia lui Ion Ţiriac, omul de afaceri din România care are o faimoasă colecţie de automobile la Bucureşti.

Începând cu acest weekend, vizitatorii au posibilitatea să admire cel mai nou model Ferrari ajuns în galerie, anunţă administraţia. Este vorba despre un coupe 812 Superfast, despre care se mai menţionează că a fost fabricat în anul 2019!

Astfel, dacă Ion Ţiriac a primit automobilul de curând şi acesta a fost fabricat anul trecut, evident după ce o comandă a fost plasată şi mai devreme, ar reieşi că timpul de aşteptare total ar fi fost de cel puţin un an de zile!

Amintim că acest model a fost dezvăluit lumii încă în luna februarie din deja îndepărtatul an 2017! Este dotat cu un V12 natural aspirat de 6.5 litri volum, care produce 800 de cai putere şi 718 Nm de cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie robotizată F1 DCT cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Supercarul cu tracţiune pe puntea din spate este capabil să accelereze de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 2.9 secunde. Viteza maximă declarată oficial este de 340 km/h. În Europa, preţul de start al unui astfel de automobil super sport este în jurul a 350.000 de euro.

Vezi neapărat:

https://autoblog.md/video-reportaj-exclusiv-cu-primul-ferrari-812-superfast-inregistrat-in-moldova/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/