(foto) Livrarea exclusivă a primelor exemplare THE 8 X JEFF KOONS a avut loc la BMW Welt. Există şi clienţi din România

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de 2 mai 2022, primii clienţi din Germania au primit noul THE 8 X JEFF KOONS, ca parte a unui eveniment exclusiv la BMW Welt. Amintim că doar 99 de exemplare vor exista în toată lumea, iar dacă nimeni din Republica Moldova nu a dorit să-şi comande unul, atunci tocmai trei persoane din România au făcut-o!

THE 8 X JEFF KOONS are în spate o tradiţie BMW de peste jumătate de secol de colaborare cu mari artişti contemporani. Unul din cele mai remarcabile proiecte în acest sens este BMW Art Cars – o serie care a ajuns la 19 automobile transformate de unii din cei mai mari artişti contemporani, precum Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Esther Mahlangu, Jenny Holzer, David Hockney, Ólafur Elíasson, Frank Stella sau Robert Rauschenberg.

În 2010, Jeff Koons a contribuit la această serie creând un BMW M3 GT2 Art Car unic, care a evoluat în cursa de 24 de ore de la Le Mans şi a fost dezvăluit la Centrul Pompidou din Paris. În acelaşi an, cântăreţul rock Bono de la U2 a scris într-un editorial pentru New York Times că Jeff Koons ar trebui să aibă un rol în proiectarea automobilului viitorului.

BMW şi Koons au continuat discuţia şi, la începutul lui 2020, au decis asupra unei ediţii limitate a noului BMW Seria 8 Gran Coupé, care şi-a marcat premiera mondială în februarie 2022.

Modelul este pregătit manual la fabrica BMW din Leipzig de o echipă pregătită special. Sunt necesare 200 de ore de muncă numai pentru vopsirea manuală a modelului care combină 11 culori diferite pentru exterior. Două maşini sunt finalizate în fiecare săptămână.

Un model din serie a fost vândut luna trecută la o licitaţie caritabilă Christie’s ce a avut loc la New York pentru suma de 475.000 USD.

Cu ocazia specială de livrare a primelor modele din ediţia limitată, BMW Group a invitat clienţii la o experienţă unică la München. Accentul s-a pus pe predarea automobilelor de către Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru clienţi, mărci, vânzări, şi Stefan Teuchert, director BMW Group pentru Germania.

După primirea în BMW Welt Premium Lounge, punctul culminant al serii i-a aşteptat pe oaspeţi: primele ediţii limitate ale BMW M850i xDrive Gran Coupé X JEFF KOONS au fost prezentate noilor lor proprietari într-o manieră impresionantă în zona Premiere a BMW Welt. Un punct culminant special a fost modelul Art Car istoric BMW M3 GT2 de la Muzeul BMW.

Oaspeţii au mers după predare la restaurantul gourmet cu două stele Michelin pentru a încheia seara cu un deliciu culinar. De acolo, clienţii s-au putut bucura din nou de priveliştea uluitoare a zonei Premiere a BMW Welt.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/